Registracija za Women In Leadership Summit SEE SARAJEVO 2020

0
1677
Još malo je ostalo do Women In Leadership Summit SEE SARAJEVO 2020
Još malo je ostalo do Women In Leadership Summit SEE SARAJEVO 2020

“Women In Leadership Summit SEE SARAJEVO 2020”, koji će se održati 03.04.2020. u Sarajevu u hotelu Holiday, drugi je događaj ove vrste koji će okupiti najeminentnije govornice i govornike iz politike, biznisa, akademije i nevladinih organizacija, sa ciljem promocije ženskog liderstva u oblastima biznisa, politike, akademije i ostalih društvenih segmenata.

Akcenat ovogodišnje agende su tri panel diskusije pod nazivima “Svjesni kapitalizam pod uticajem ženskog liderstva”, “Benevolentno nasilje (seksizam) u razvoju profesionalne karijere”, te “STEM: Izgradnja liderica budućnosti”, dok su učešće na panelima potvrdili stručnjaci i autoriteti svjetskog renomea.

U pripremi je i interesantna radionica na temu Poduzetništvo i STEM, kao i b2b susreti koji će se organizirati u saradnji sa Evropskom poduzetničkom mrežom.

Regionalna Asocijacija Poduzetnica – Poslovna žena (RAP) kao organizator samita svakodnevno radi i sprovodi intenzivne aktivnosti na jačanju uspostavljenih odnosa sa udruženjima i asocijacijama žena, te privrednim subjektima iz BiH, regiona i šire. Iz asocijacije poručuju: “Namjera nam je da, kroz panele i B2B sastanke, pokažemo snagu i potencijale poslovne žene, te da umrežavanjem i razmjenom iskustava, zajedno radimo na jačanju kako privrede BiH, tako i privrede cijelog regiona. Cilj nam je “Women In Leadership Summit SEE SARAJEVO” utemeljiti kao eminentni centralni događaj SEE regije, koji će u budućnosti poslužiti kao platforma svih društvenih promjena, a u cilju sveukupnog unapređenja položaja žene u društvu, te stvaranja što pozitivnije klime, boljeg i zdravijeg ekonomskog okruženja. ”

Prisustvo na panel diskusijama je besplatno, uz prethodnu obaveznu registraciju koju možete izvršiti na linku: www.summit.poslovnazena.ba/registracija

 

Vidimo se: 03.04.2020. |  Sarajevo | Hotel Holiday