Kreativnost bez granica

0
2975

Da kreativnost zaista nema granice i da možemo biti istovremeno kreativni i poduzetni, da možemo konstantno otkrivati nove potencijale u sebi, te da se možemo družiti i zabaviti na neke nove načine pokazuju i uvjeravaju nas članice predsjedništva RAP Poslovna Žena.

Članice predsjedništva su ponedjeljak, 11. septembar iskoristile za još jedno nezaboravno i kreativno druženje u sarajevskom Hobby Art Centru na Marijin Dvoru.

Želeći da pored promocije društvenog aktivizma i društveno korisnog rada, promovišu i druge životne vrijednosti i ovu večer su svoj radni sastanak održale na neobičan, ali jako koristan i unikatan način.

A o budućim planovima i aktivnostima Regionalne asocijacije poduzetnica rekle su nam Adisa Tufo i Dženita Zirdum.

“Nama je prije svega cilj okupiti poduzetnice i poslovne žene i udužiti te potencijale u cilju networkinga i poboljšanja poduzetničke klime u BiH i regionu, ali želimo kroz svoje djelovanje promovisati i druge vrijednosti kao što su porodica, fizičko i mentalno zdravlje, umjetnost, sport, koncept cjeloživotnog učenja i društveni aktivizam”, izjavila je članica Uprave i jedna od osnivačica Adisa Tufo.

“Iza nas su neke značajne aktivnosti, a neposredno ispred nas putovanje u Tursku, u posjetu poduzetnicama nekoliko gradova ove lijepe zemlje, ljudima koji su pokazali, a pokazuju i sada šta je sve moguće napraviti za relativno kratko vrijeme i kako unaprijediti poslovnu klimu. Očekuju nas značajni sastanci i nova poznanstva. Polako se pripremamo za put, ali svaki momenat koristimo da se opustimo poslije napornog dana na poslu i naše susrete pretvorimo u nezaboravne trenutke”, rekla nam je Dženita Zirdum, predsjednica Asocijacije.